AFL 1 year ago

Just wanna play a little game with you!

  • Just wanna play a little game with you!

    MELBOURNE, AUSTRALIA - MAY 29: Zach Tuohy of the Blues (L) Matthew Kreuzer (C) and Sam Kerridge of the Blues during the round 10 AFL match between the Carlton Blues and the Geelong Cats at Etihad Stadium on May 29, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Dodge/Getty Images)

  • Just wanna play a little game with you!

    MELBOURNE, AUSTRALIA - MAY 29: Liam Sumner (left) and Marc Murphy of the Blues look on from the bench during the 2016 AFL Round 10 match between the Carlton Blues and the Geelong Cats at Etihad Stadium on May 29, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Willson/AFL Media/Getty Images)

  • Just wanna play a little game with you!

    MELBOURNE, AUSTRALIA - MAY 29: Blues players form a huddle during the round 10 AFL match between the Carlton Blues and the Geelong Cats at Etihad Stadium on May 29, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Dodge/Getty Images)

  • Just wanna play a little game with you!

    MELBOURNE, AUSTRALIA - MAY 29: Blues head coach Brendon Bolton speaks to his players during the round 10 AFL match between the Carlton Blues and the Geelong Cats at Etihad Stadium on May 29, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Dodge/Getty Images)

  • Just wanna play a little game with you!

    MELBOURNE, AUSTRALIA - MAY 29: Dennis Armfield of the Blues celebrates a goal during the round 10 AFL match between the Carlton Blues and the Geelong Cats at Etihad Stadium on May 29, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Dodge/Getty Images)

  • Just wanna play a little game with you!

    MELBOURNE, AUSTRALIA - MAY 07: Bryce Gibbs of the Blues celebrates after kicking a goal during the round seven AFL match between the Collingwood Magpies and the Carlton Blues at Melbourne Cricket Ground on May 7, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Scott Barbour/Getty Images)

  • Just wanna play a little game with you!

    MELBOURNE, AUSTRALIA - MAY 29: Levi Casboult of the Blues is tackled by Tom Lonergan of the Cats during the round 10 AFL match between the Carlton Blues and the Geelong Cats at Etihad Stadium on May 29, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Dodge/Getty Images)

  • Just wanna play a little game with you!

    MELBOURNE, AUSTRALIA - MAY 29: Kade Simpson of the Blues takes a courageous mark during the round 10 AFL match between the Carlton Blues and the Geelong Cats at Etihad Stadium on May 29, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Dodge/Getty Images)

  • Just wanna play a little game with you!

    MELBOURNE, AUSTRALIA - MAY 29: Jimmy Bartel of the Cats is tackled by Sam Rowe of the Blues during the 2016 AFL Round 10 match between the Carlton Blues and the Geelong Cats at Etihad Stadium on May 29, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Willson/AFL Media/Getty Images)

The object of this game will have no place-getters prizes or recognition of any sort, not accolades from those who win or full page adverts showing who answered correctly.  It is a game where the only winners are those with belief, pride and an unconditional belief in a footy club.

Here goes:

1 - Which player was considered by a lot of supporters last year and even some this year, that should be traded because he is simply lacks talent, ability and game prowess? Answer: Bryce Gibbs.

2  - Which player this year has literally shown  supporters who did believe in his talent, ability and game prowess, what the other supporters could not see and are now jumping on the bandwagon? Answer: Bryce Gibbs.

3 - Which player is showing that even though there are supporters who believed this player should just retire is getting better and better in the backline and proving that he can keep major forwards to whimpering puppies? Answer: Sam Rowe.

4 - Which player is defining how to be a leader of a team, no matter if he is injured, sick or out during a match, when others have thought him weak and with no leadership qualities? Answer: Marc Murphy.

5 - Which player was continually spouted by those bandwagoners to be a player that was no longer needed at the club or of any use as he had no ability, talent or tenacity? Answer: Dennis Armfield.

6 - Which player has since round 1 shown not only tenacity, talent and ability, but speed and leadership on the field? Answer: Dennis Armfield.

7 - Which players have pushed themselves to strive harder, better and tougher and did everything they could to get back into a team at a club they love and who again were touted as tradable fodder by those same bandwagoners? Levi Casboult and Mathew Kreuzer.

8 - Which player was seen as someone who could be traded to another club as he was getting older and slower by bandwagoners, and who is now one of the most significant players on the team who can, with his sheer speed, ball forsight and ability, change the game? Kade Simpson.

9 - Which club is showing what a coach with real passion not only for the game, but for the club he represents, can achieve when he respects not only the players and the club, but those supporters who have always stood by the club? Answer: Carlton.

10 - Which coach is now considered to be one of the most respected coaches not only at his club but in the AFL community? Answer: Brendon Bolton.

11 - What does this all mean? Answer: It means that those bandwagoners who jump off when the team lose, to jump back on again when they win are not real supporters and have no real justification to celebrate when that team win.

#BOUND BY BLUE! Win/Lose/Draw!

0 0
please wait...